Alla inlägg under augusti 2015

Av Rosita jakobsson - 11 augusti 2015 22:15

Ja, då har man kommit hem från ännu en skrivkväll. Skrev för hand ikväll och har därför ont i hela handen. Har en tendens att spänna handen när jag skriver för hand. Hhaha. Så nu har jag ont i handen o hjärnan går på högvarv. Jag undrar om jag lät kapitlet bli för långt, om jag avslutade bra och om jag ska ändra hela fortsättningen på grund av händelser i boken som jag inte förutsåg. Men jag tror att jag fått kläm på det. De får väl framtiden utvisa. Nästa gång jag skriver kanske andra saker kommer till ytan som gör att de blir fler ändringar i planeringen :-) men det är också det som gör det spännande. Jag har en plan att gå efter men sen avviker jag ofta ifrån den. :-D
Men det blev i alla fall 8 sidor ikväll. Tanke på hur kort tid jag skrev så måste jag faktist känna mig nöjd. De bara flödade ikväll :-)

Av Rosita jakobsson - 9 augusti 2015 22:43

Ja, så har man firat 6 år som gifta..tydligen sockerbröllop. Haha.
Det blev god middag bestående av skinkstek, potatisgratäng, sallad och grönpepparsås. O lite vin :-). De va riktigt mysigt. Sen spelade vi en omgång monopol där Bosse vann överlägset. Hahahahh. Blä.
Sen aåg vi två bra filmer innan de va dags o gå isäng. Dock så kom ja att tänka på "imse vimse spindel" då jag o bosse träffade på 7 st spindlar på natten!! Även efter som va borta så kliade det dock överallt så de va lite svårt att somna. :-D

Av Rosita jakobsson - 8 augusti 2015 10:58

Jag fattar inte var tiden tar vägen. Idag är det 6 år sen jag och Bosse gifte oss. På ett sätt så känns det som igår, samtidigt som det känns som vi har varit gifta hela livet. Haha. Det är bästan svårt att tänka ut vad man gjorde innan man gifte sig och fick barn haha.
Efteraom jag fortfarande inte mår oruma så blir det en lugn kväll. Vi ska få låna morsans lägenhet så hon o felicia kan vara hemma hos oss :-). Det blir nog att äta en romantisk middag, spela spel och se på nån bra film. Bara ta det lungt och vara tillsammans.

Av Rosita jakobsson - 7 augusti 2015 07:56

Ush va jag har sovit dåligt. Mår inte bra o e allmänt dålig :-( hoppas att Felicia kan ha lite förståelse över att jag inte orkar nått idag. Kanske Bosse kan gå ut med henne sen. Nä, nu ska jag äta frukost och se på Emil i Lönneberga :-)

Av Rosita jakobsson - 7 augusti 2015 00:03

Yeah :-) nu är jag nöjd. Nu finns min bok som e-bok lite överallt inklusive play butiken :-) den är även billigare några dagar om det är nån som vill passa på att köpa den extra billigt. Den kostar ca 44 kr nu i ca 1 vecka sen ordinarie pris 75.

Av Rosita jakobsson - 6 augusti 2015 20:21

Nu har lillgumman somnat och det är lungt omkring mig. Jag mår mycket bättre nu :-)
Nu ska jag nog skriva lite på nya boken och sen försöka se en bra film ( om ni har bra skräckfilms ideer så får ni gärna kommentera) jag har svårt att komma på fulmer ja inte sett än :-)

Av Rosita jakobsson - 6 augusti 2015 16:57

Fortsatt bak o stress idag. Allt verkar gå fel idag och stressen bara ökar på grund av det. Nu när jag ändå är så lättiriterad så passar jag på att bli förbannad lver att min e bok har kommit typ överallt men på play butiken där jag vill se den så lyser den med sin frånvaro. Suck. Kanske den kommer om några dagar men jag är så otålig just nu. Mår nästan illa av stressen och vill helst bara låsa in mig på ett rum o va ifred :-(

Av Rosita jakobsson - 5 augusti 2015 13:58

Nu har vi varit på stan. Dom sa dock att vi skullle beställa hem böcker som dom kan sälja i bokhandeln. Tyvärr skumme det innebära att jag mpste beställa hem och stå för böcker som totalt kostar ca 3000 kronor. Sen finns ingen garanti att jag får dom sålda. Så det blir nog inte av :-(

Dock så finns ju boken att köpa på många ställen på internet så det får duga. Nu kommer den ju även snart som e-bok.

Ovido - Quiz & Flashcards