Alla inlägg den 18 augusti 2015

Av Rosita jakobsson - 18 augusti 2015 21:45

Ja der blev inte alltför mycket gjort ikväll. När jag for o skrev så renskrev jag bara de 8 sidor jag skrev förra gången. Haha. Men de e ju nått i alla fall. Men jag är bara såå trött just nu. Blev en hel del att renskriva faktiskt. Morsan fick sig då ett gott skratt när hon läste upp för mig. Jag var så stressad när jag skrev förra gången så jag hade gjort en massa fel :-). Men de e sånt som händer när man skriver för hand. Tur att man märker det när man renskriver. Sen kommer jag ju ändå att redigera fanskapet när det är klart. Det är inget litet jobb kan jag säga. Borde egentligen dela upp det så det inte blir så mycket i slutet.

Nu ska jag då bara ta det lugnt ett tag innan sängen. Blir en vilodag när det kommer till träningen. Det är nog lika bra att man inte tar ut sig för mycket på en gång när man inte tränat på ett tag :-). Nog för att jag har svårt att ta det lugnt ibland. Haha

Av Rosita jakobsson - 18 augusti 2015 15:45

Just nu sitter jag och Felicia och tar det lugnt med lite barnpogram. Man blir rätt slö i den här värmen. Men man ska såklart inte klaga nu när värmen äntligen är här.   Jag bukar i vanliga fall bara blogga via mobilen men idag fick jag ett infall och ville prova från datorn igen. haha. Var nära på att glömma mitt lösenord men det kom till slut.

Idag så var jag tungen att ställa klockan för säkerhets skull. Felicia började ju skolan idag. Men hon vaknade dock innan mig ändå . Det blev vääldigt spännande för felicia som är så blyg. men i slutet så verkade hon ha värmt upp lite, det brukar ofta bli så. Men jag vet inte riktigt vad som e på g. Hon är på ovanldet i framtiden.igt dåligt humör. suck. Härligt att jag ska få fara iväg ikväll och skriva i alla fall. Då får jag en liten paus i alla fall.


Jag har även suttit och tänkt på det här med träningen lite. Har hittat lite gamla bilder från 2007. Mina målbilder :-) jag kan inte fatta att jag inte var nöjd med hur jag såg ut då. Men men. Jag kommer nog att blogga igen ikväll efter jag har skrivit på boken men vi får se. Fick även veta av min vän att jag har många stavfel i bloggen. hahah. Det är nått jag vet om då det går lite fort när jag skriver på mobilen. Haha. Men jag ska verkligen försöka tänka på det i framtiden.Här e bilderna i alla fall :-)    

Av Rosita jakobsson - 18 augusti 2015 00:11

Idag blev en riktig tränardag :-) gick först en promiss med svägerkan sen in i gymmet hemma där jag rodde och joggade. Det tog ett tag att få igång löpbandet då bandet inte iulle centrera sig o höll på o slira. Men skam den som ger sig o tillslut fick vi allt fixat :-)

Måste faktist säga att jag blev förvånad över att jag klarade jogga ca 8 min utan att stanna då jag inte har joggat på lääänge. Allt som allt blev det 18 min ( med liten paus då o då) så nu har jag kommit igång med det med. Är såå härligt o jogga. Känns i benen. Haha.

Ovido - Quiz & Flashcards