Alla inlägg den 24 augusti 2015

Av Rosita jakobsson - 24 augusti 2015 20:53

Nu är jag helt slut i hela kroppen. Är så trött. Iaf tränat ca 2, 5 tim idag. De få fan räcka. Haha. Min svärfar bjöd hans barn med respektive på räkmackor på kajutan :-). Jag orkade inte ens hela. Haha. Men trevligt hade vi . Dock så blev de lite kyligt mot kvällen. Nu e vi hemma och felicia äter kvällis. Det blev lite senare ikväll så jag hoppas hon somnar snällt

Av Rosita jakobsson - 24 augusti 2015 11:27

Idag hade jag nästan ångest över att lämna dottern på skolan då hon sa att hon kände sig ensam där och ville vara med mig. Men det gick rätt bra ändå. Blir nog bättre bara hon får lära känna den nya klassen....hoppas jag.

Efter jag lämnat henne så gick jag och Camilla upp till maxi och köpte frukt som barnen ska ha med sig på skolan. :-) Sen när jag kom hem så var jag uppvärmd och bestämde mig för att köra intervaller :-). Av någon anledning så kändes det motigt. Det beror säkert på att det är sååå varmt. Haha.

Nu har jag nyss duchat och sitter och äter en välförkänt lunch. Efter jag hämtat felicia så lär vi nog fara till Camilla så barnen får leka. Sen blir det en kvällspromenad när det blivit svalare :-)

Ovido - Quiz & Flashcards