Alla inlägg under augusti 2015

Av Rosita jakobsson - 24 augusti 2015 20:53

Nu är jag helt slut i hela kroppen. Är så trött. Iaf tränat ca 2, 5 tim idag. De få fan räcka. Haha. Min svärfar bjöd hans barn med respektive på räkmackor på kajutan :-). Jag orkade inte ens hela. Haha. Men trevligt hade vi . Dock så blev de lite kyligt mot kvällen. Nu e vi hemma och felicia äter kvällis. Det blev lite senare ikväll så jag hoppas hon somnar snällt

Av Rosita jakobsson - 24 augusti 2015 11:27

Idag hade jag nästan ångest över att lämna dottern på skolan då hon sa att hon kände sig ensam där och ville vara med mig. Men det gick rätt bra ändå. Blir nog bättre bara hon får lära känna den nya klassen....hoppas jag.

Efter jag lämnat henne så gick jag och Camilla upp till maxi och köpte frukt som barnen ska ha med sig på skolan. :-) Sen när jag kom hem så var jag uppvärmd och bestämde mig för att köra intervaller :-). Av någon anledning så kändes det motigt. Det beror säkert på att det är sååå varmt. Haha.

Nu har jag nyss duchat och sitter och äter en välförkänt lunch. Efter jag hämtat felicia så lär vi nog fara till Camilla så barnen får leka. Sen blir det en kvällspromenad när det blivit svalare :-)

Av Rosita jakobsson - 23 augusti 2015 14:07

Pågrund av vissa omständigheter så fick jag inte till att sova nått inatt :-(
När Bosse kpm hem kring 10 aå fick jag ca 2 tim sömn men det är långt ifrån tillräckligt :-(. Jag känner mig som en drogad zombie. Och självklart när man är sååå trött så ska Felicia bråka som aldrig förr. Suck. Känner mig så less. Typiskt.

Idag blir det nog utegångsförbud och ta det lugnt hemma. Kanske passa på att städa eller nått. Ska mest troligt iväg till brorsan ikväll så det kan bli skönt att få komma hemmifrån en liten stund. Man behöver lite egentid ibland oavsett hur mycket man älskar sina barn.

Av Rosita jakobsson - 22 augusti 2015 13:10

Idag är det högsommar :-) äntligen! Jag och morsan har tränat intervaller och promenerat idag. Jag ska nog promenera en bit till sen. Det är ganska kul att se hur det går frammåt med konditionen. Det va inte länge sen ja började träna igen men det är redan lättare att jogga :-).

Av Rosita jakobsson - 21 augusti 2015 22:57

Idag tog jag och Felicia det ganska lugnt i värmen till hennes kusin kom på besök :-). Felicia blev dock super ego om allt inklusive mig och bråkade nästan hela tiden. Men det gick över till slut i alla fall :-). Nu ser jag och Bosse på " Älskling, vi krymte oss själva. Det var riktigt länge sen.

Svullnaden i/på handen börjar lägga sig nu men det gör fortfarande svin ont och kliar som fan. Det blir värre om man kliar, de vet jag, men de e inte lätt att låta bli.

Av Rosita jakobsson - 20 augusti 2015 15:04

AJ. Blev stucken av en skum fluga tidigare idag. Typ kring 10. Nu har hela handen svullnat fast jag fått en allergitablett av svägerskan :-(. Käns som nån slagit mig med en hammare.

Från sidan

Av Rosita jakobsson - 20 augusti 2015 10:47

Det gick inte som planerat idag :-(
Felicia var ju så duktig igår o ville vara själv, så kag trodde verkligen inte det skulle bli nå pr lem idag. Dock så började ju alla skolan idag. Så Felicia blev galet blyg. Hon vulle inte sitta eller glra någonting de andra gjorde utan gömde sig bakom mig . Det var inte så roligt eftersom jag hade planer på morgonen. Dock så har hon inget val på måndag. Då får hon va själv.

I slutet dock så fick dom glass på skolan och det var som hon tinade upp då. Haha. Det va bara det att då var det 30 min kvar så jag stannde kvar. Jag fick då vara med på morgongymnastik utomhus. Haha. Friskis o svettis. De var varmt o jobbigt :-)

Av Rosita jakobsson - 19 augusti 2015 21:51

Nu har jag provat på intervaller igen. Jag trodde faktiskt att det skulle kännas värre men det gick bra. Så härligt att känna kroppen jobba igen. Jag kör ett program som heter "couch to 5k" via en app. Första veckan ska man köra tre pass och jogga 1 min, gå 1,5 min osv i 20 min. Så nu skulle jag prova på inför start måndag :-). Ska nog gå bra men jag är lite orolig för veckorna som kommer då det blir mer och mer joggning. Men förhoppningsvis vänjer sig kroppen.
Nu ska jag snart duscha ( svetten rinner nanting haha) sen ska jag ringa upp Carmen och äta lite "godis".

Om ni inte märkt det än så har jag nu gjort 2 kategorier till. Träning och böcker. Så jag kommer att lägga vissa inlägg under rätt kategori.

Mitt godis. Hehe

Ovido - Quiz & Flashcards