Alla inlägg den 18 augusti 2016

Av Rosita jakobsson - 18 augusti 2016 18:01

Nu e jag less på allt rännande fram o tebax. Haha. Nu ska jag banne mig sitta ner och ta det lungt en stund. Fast jag borde göra det ena o det andra. . Det får helt enkelt vänta tills imorn faktiskt.
Dagen började med ett möte med skolsyster då det blivit ändrade planer för felicia. Känns lite som man bollas fram o tebax :-( . Känns rätt hopplöst ibland. Sen iväg till norrlångträsk för att stapla en massa ved som jag ( vi ) har huggigt i sommar.
Efter det så skulle jag hämta ut böckerna jag beställt o de va ju en överaskning det med. Suck. När jag då kom hem så börjar datorn picka hela tiden ( visade sig vara en kabel som låg mot fläkten) vilket gorde mig lite nervös då datorn är till låns. Haha.
Sen fick jag samtal från skolsyster igen som ordnat ett till möte imorgon då vi sa ifrån eftersom vi aldrig fått inför skolmöte som blev sagt. Så imorgon blir det möten imorgon igen. Hoppas det inte tar så himla lång tid för efter det ska jag gå till solbacken o handla. Sen kanske in till stan m.m
Disken står o hånar mig i köket just nu men den försvinner nog tyvärr inte av sig själv. Hahha
Nu har jag skrivit av mig lite o nu ska jag läsa ( försöka tills nått mer händer) mina böcker och infinna lugnet.

Ovido - Quiz & Flashcards