Alla inlägg den 14 april 2016

Av Rosita jakobsson - 14 april 2016 22:18

Idag har jag verkligen hålla igång hela dan. Men det är så härligt. Vet inte om det är den friska luften, motionen eller järntabletter som gör verkan. kanske en kombination :-) men jag är piggare och gladare än jag varit på länge :-).
Idag efter jag lämnat Felicia på skolan så for jag till morsan en stund och tjattrade och efter det så gick jag på min morgonpromenad. Men då jag har så mycket träningsvärk så delade jag upp promenaden. Efter det blev det tvätta, fixa disken, damsuga och plocka undan lite i Felicias rum. Efter jag hämtat Felicia så for vi tillbaka till morsan och medan Felicia lekte i lekparken så pratade vi vuxna träning och motivation :-). Vi hade så trevligt att jag bjöd hem morsan på middag så vi kunde fortsätta umgås. Hon är så förkyld så hon har även ätit lite dåligt så då passade jag på att se till att hon fick i sig nått :-).
Sen blev det övningsköra och efter det en till promenad. Nu har jag duschat och känner mig som lugnet själv. Snart blir det sängen och jag vet att jag kommer sova superbra :-).

Ovido - Quiz & Flashcards